Ik houd nogal van de combinatie van fanatiek bewegen en gezond eten en ook dat laatste vind je in veel restaurants terug, de lekkerste sappen, smoothies en salades. Veel quinoa, bietengerechten en seizoensgroenten in de hoofdrol. Eat your hart out, Heerlijk!
Wat ik echt superlekker vond is geroosterde aubergine met feta, om je vingers bij op te eten, ik heb het recept op instagram staan.
Wat ik zelf vaak maak is bietenravioli, daar heb ik ook een lekkere variatie van gegeten. Bieten ravioli gevuld met een mengsel van cashewnoten en geserveerd met gele paprikasaus, mmmmm
Mijn nieuwe reeks kooklessen zullen zeker geïnspireerd zijn op de keuken van Ibiza de komende tijd, ik barst van de smaaksensaties die ik doorvertel naar mijn keuken van puur, eerlijk en vooral lekker eten. Het maakt ook niet uit of je een gegrilde inktvis met wat salade eet, of een groententorilla uit de rawkeuken. het draait om de juiste ingrediënten. Bij voorkeur biologisch en uit het seizoen. Hier staat een gelukkig mens, die zo de keuken in duikt.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten